Nokia Super Sound'taki temsilcimiz KOD (Yan Sen De) OY VER!
- Kenshin Himura
- Bağımlı Üye
- Kenshin Himura
- Bağımlı Üye
-
- Kurucu Yetkili
- Kenshin Himura
- Bağımlı Üye
arkdaşlar bari ciddi bir destek vereceksek ben şöle yapmalım derim...amma önce şunu diyim 10 tane şarkı seçip bu 10 şarkıya birden oy vermen biraz saçma olmuş...amma madem yapmışlar bizde o zaman ilk 10 umuzu bu arkadaşların srasının altından seçelimki yukarıdaki adamlara oy vermeyelim...tabi 1. sırada kod olsun :eek: :eek: ...
saxblue, kardeş umarım birşey yapabilriiz...
bu yaptıklarınız bile beni çok mutlu etti gerçekten. böyle bir tepki alabileceğimi hiç düşünmemiştim başlığı açarken. samimiyetiniz için teşekkür ederim. :oops: sadece tek istediğimiz ismimizin daha fazla kişiye ulaşması. buda şansımızı ikiye katlar. çünkü işimzi severek yaptığımız için yaptığımız işinde arkasındayız :neutral:
öncelikle destekleyen herkese çok teşekkürler..
arkadaşlar,yaptığınız ilk 10 listesindeki sıralamanın hiçbir önemi yok ne yazık ki.en çok sayıda "ilk 10 listesinde" yer alma durumuna göre ilk 100 belirlenecek bu ay sonunda.Burada bize verilen destekle gerçekten çok mutlu oldum,beğenen ve dinleyen herkese çok teşekkür ederiz..
sevgiler
Aslı.
arkadaşlar,yaptığınız ilk 10 listesindeki sıralamanın hiçbir önemi yok ne yazık ki.en çok sayıda "ilk 10 listesinde" yer alma durumuna göre ilk 100 belirlenecek bu ay sonunda.Burada bize verilen destekle gerçekten çok mutlu oldum,beğenen ve dinleyen herkese çok teşekkür ederiz..
sevgiler
Aslı.

Kenshin Himura yazdı:şarkı çok süpermiş :shock: vokaliniz çok saglam.özellikle evenesence dinler gibi oldum onu söylüyebilirim withintemp ve dimmu vari bi hafada sezdim.ilham kaynagı aldıgınız gruplara bakılırsa şaşırmamak gerek zaten ;-) inşallah başarılı olursunuz gerçekten boş iş yapmamışsınız

amsy yazdı:arkdaşlar bari ciddi bir destek vereceksek ben şöle yapmalım derim...amma önce şunu diyim 10 tane şarkı seçip bu 10 şarkıya birden oy vermen biraz saçma olmuş...amma madem yapmışlar bizde o zaman ilk 10 umuzu bu arkadaşların srasının altından seçelimki yukarıdaki adamlara oy vermeyelim...tabi 1. sırada kod olsun :eek: :eek: ...

Ben girdim ilk önce grubumuzum şarkısını seçtim tabiki :D. Ondan sonra da nerde işe yaramaz şarkı var doldurdum . Siz de öyle yapın ki iyi rakiplere de oy gitmesin...
Destek meselesine gelince Yönetimden Sorun çıkmadı. Kod'a destek isteğimi sen de dahil hepsi kabul ettiler..
Şimdi gelelim neler yapacağımıza. Ben üç şey düşünüyorum. Birini bugün veya yarın görürsünüz. Diğerini uzun periyotta görülecek birşey ama yapınca sizinle paylaşırım, en sonuncusunu ise oylama bitiş tarihinden 1 hafta önce.... BOMBA O zaman zaten... :D

saxblue yazdı:bu yaptıklarınız bile beni çok mutlu etti gerçekten. böyle bir tepki alabileceğimi hiç düşünmemiştim başlığı açarken. samimiyetiniz için teşekkür ederim. :oops: sadece tek istediğimiz ismimizin daha fazla kişiye ulaşması. buda şansımızı ikiye katlar. çünkü işimzi severek yaptığımız için yaptığımız işinde arkasındayız :neutral:

Daha fazla duyurma meselesine gelince. Forumdan şüphem yok destek olan çok olur..Bana gelince elimden gelenin en iyisini yapacağım. Göreceksiniz...

Melinda yazdı:öncelikle destekleyen herkese çok teşekkürler..
sevgiler
Aslı.