BUNLARI NASIL BULDUNUZ?
- Fatma Anne
- Forum Annesi
sevmem bu hayvanı...çok nankör...bir keresinde köyde bir saatte avlalyıp bir saatte pişirdiğim bir kuşu çaldı gitti aşşağılık...dedim onada o kadar sanada verecem diye amma genede bu aşşağılıklığı yaptı namussuz.......hiç amma hiç sevmem...gecede bi baktım yanımda ...yumruğumla ağzının ortasına bi kodum o biçim... :axed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
amsy yazdı:sevmem bu hayvanı...çok nankör...bir keresinde köyde bir saatte avlalyıp bir saatte pişirdiğim bir kuşu çaldı gitti aşşağılık...dedim onada o kadar sanada verecem diye amma genede bu aşşağılıklığı yaptı namussuz.......hiç amma hiç sevmem...gecede bi baktım yanımda ...yumruğumla ağzının ortasına bi kodum o biçim... :axed:
Kedilerin yerine bende Köpekleri tercih ederim. Ama kedilerle boks maçı yapmam..+ :D

amsy yazdı:sevmem bu hayvanı...çok nankör...bir keresinde köyde bir saatte avlalyıp bir saatte pişirdiğim bir kuşu çaldı gitti aşşağılık...dedim onada o kadar sanada verecem diye amma genede bu aşşağılıklığı yaptı namussuz.......hiç amma hiç sevmem...gecede bi baktım yanımda ...yumruğumla ağzının ortasına bi kodum o biçim... :axed:
bizm yan komşunun kedisi war onlardan çok biz beslioz çatıdan ( en üst kattayıs) balkona gelio balkondanda içeri girio bi gün annemin üstüne çıkmış sabah ben ewde deildim o ara annem bi baarmış :lol: bi arada mutfağa girdi iirenç bişi komşuya gidip kediniz bizde diince genemi der hale geldiler :lol: