Döküm Masa Sandalye Modelleri

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Kullanıcı avatarı
WebmasterBlogu
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Döküm Masa Sandalye Modelleri

Mesaj gönderen WebmasterBlogu »

1976 yılında Bursa Küçükbalıklı semtinde kurulan Kural Döküm Sanayi yıllar içinde büyüyerek üretim kapasitesini ve vizyonunu sürekli geliştiren köklü bir sanayi kuruluşudur. Artan üretim hacmi ve gelişen teknolojiye uyum sağlama hedefi doğrultusunda Nilüfer Organize Sanayi Dökümcüler Sitesi’ne taşınan Kural Döküm burada çağın gerekliliklerine uygun şekilde taşlama, kumlama, montaj, kalıplama ve ağaç işlerini de bünyesine katarak sistematik ve seri üretim anlayışını benimsemiştir. Bu güçlü altyapı sayesinde hem endüstriyel döküm alanında hem de estetik ve fonksiyonel dış mekân ürünlerinde güvenilir çözümler sunmaktadır. Özellikle dış mekân tasarımına yönelik ürünlerde Kural Döküm’ün uzmanlığı dikkat çekmektedir. Dayanıklılığı ve estetiği bir arada sunan döküm masa sandalye modelleri hem belediyelerin park ve bahçe düzenlemelerinde hem de özel yaşam alanlarında uzun ömürlü kullanım avantajı sağlamaktadır. Dökümün sağlam yapısı sayesinde hava koşullarına karşı yüksek direnç gösteren bu ürünler şıklığıyla da bulunduğu ortama değer katmaktadır. Geleneksel motiflerden modern tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Kural Döküm estetik anlayışı mühendislik tecrübesiyle birleştirmektedir.

Kural Döküm Sanayi kalite odaklı üretim anlayışını resmî belgelerle de taçlandırmıştır. 2009 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası’nı almaya hak kazanan Kural Döküm kalite yönetim sistemi çalışmalarını titizlikle yürütmektedir. 2014 yılı içerisinde ise CE Belgesi’ni alarak ürünlerinin uluslararası standartlara uygunluğunu belgeleyen Kural Döküm müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Bu yaklaşım firmanın makine sanayi, soba ve ısı sanayi, otomotiv, tarım makineleri ve şehir mobilyaları gibi birçok sektörde güvenilir bir çözüm ortağı olmasını sağlamıştır. Açık alan dekorasyonunda bütünlük sağlayan bahçe oturma grubu seçenekleri konfor ve dayanıklılığı aynı potada eritmektedir. Park-bahçe oturma grupları, rogar kapakları ve yağmur suyu ızgaraları gibi altyapı ürünleriyle de sektörde güçlü bir yer edinen Kural Döküm şehir estetiğine katkı sunan projelere imza atmaktadır. Üretim sürecinde kullanılan modern teknikler ve deneyimli kadro sayesinde her ürün yüksek kalite standartlarında üretilmektedir.

Dış mekân düzenlemelerinde doğal dokuyu tamamlayan unsurlardan biri olan ahşap saksı ürünleri de firmanın üretim çeşitliliği içinde yer almaktadır. Döküm ve ahşabın uyumunu yansıtan bu tasarımlar peyzaj projelerinde hem dekoratif hem de işlevsel çözümler sunmaktadır. Aynı şekilde estetik detaylarıyla öne çıkan bahçe çeşmesi modelleri parklar, siteler ve özel bahçeler için hem klasik hem de modern çizgilerde tasarlanmaktadır. Sağlam döküm gövde yapısı sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım imkânı sunan bu ürünler kalite ve estetiği bir arada arayanlar için ideal çözümler üretmektedir.

Kural Döküm’ün üretim anlayışı sadece dayanıklılıkla sınırlı değildir; görsel tasarım da önemli bir unsurdur. Bu noktada ferforje masa sandalye modelleri zarif detayları ve şık çizgileriyle dikkat çekmektedir. Özellikle kafe, restoran ve özel bahçe dekorasyonlarında tercih edilen bu ürünler hem nostaljik hem de modern atmosferler oluşturulmasına katkı sağlar. Kural Döküm her projede zamanında teslimat, ürün kalitesi ve iş ahlakı ilkelerini benimseyerek sektördeki güvenilir konumunu güçlendirmektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübesi, güçlü mühendislik altyapısı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Kural Döküm Sanayi hem endüstriyel döküm ürünlerinde hem de dış mekân tasarımlarında kaliteli, estetik ve dayanıklı çözümler sunmaya devam etmektedir. Bursa’dan Türkiye’nin dört bir yanına uzanan üretim gücüyle www.kuraldokum.com sektördeki sağlam ve güvenilir kimliğini her geçen gün daha da pekiştirmektedir.