Mekik

Üniversiteliler kendi üniversitenizi ve bölümlerinizi burada tanıtabilirsiniz...
Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili

Mekik

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

arkadaşlar geçenlerde samsuna gittim ve de mekiğin yazında çalıştğını gördüm artık kimi taşıyosa
Resim
ve ayrıca bazılarından duyduğum 2 tane mekik var rivayetlerini doğrulayan bir fotoğraf işte, öğrencilik hayatınızda bir daha zor görebileceğiniz bir sahne
Resim

Kullanıcı avatarı
crazyboy
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen crazyboy »

aslında iki mekik yok.bu teori çürütüldü.ikinci mekik sandığımız şey beynimizdeki görüntüsü.....

Kullanıcı avatarı
serooo
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye

Mesaj gönderen serooo »

ne oluyor beyler ben anlamadım da

Kullanıcı avatarı
sıfır
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye

Mesaj gönderen sıfır »

Mekik nedir??

Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

mekik 19 mayıs üniversitesinde öğrencileri bedava taşıyan tek servistir. onun hakkında o kadar çok rivayet döner ki ortalıkta sayısını kimse bilemez.

Kullanıcı avatarı
medcezir85
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Mesaj gönderen medcezir85 »

Arkadaşlar Mekik dokuma sırasında atkı ipliğinin çözgü ipliğinin arasına girmesini sağlayan 20 - 40 cm arası bir alettir .Mekik dokuma makinesinde vuruş sistemiyle kareket eder . yeni üretilen tekstil makinelerinde bunlar kullanılmamaktadır . ( ne alaaka bende bilmiyorum ) Bu sizin otobüzde okul ile çarşı arasını dokuduğundan dır heralde zuhaHAHAHAHAHAHAAAA

Kullanıcı avatarı
gamze05_bote
Aktif Üye
Aktif Üye

Mesaj gönderen gamze05_bote »

İlk okuduğumda ben de mekik ne yaaaw dedim ama bazı arkadaşlarımız açıklama yapmış saolsunlar hangisine inanayım bilemedim ama ... :-) Haa bu arada bu mekik pek de ünlü değil galiba samsunlu olup da bilmeyenler var yaniii...

Kullanıcı avatarı
CaTaFaLQuE
Forum iğrenci

Mesaj gönderen CaTaFaLQuE »

Maalesef medcezir bizim mekikler okul çarşı arası değil nizamiye (Havuz) Yurt arası çalışıyor :))))

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

Mekik öyle bir araçtır ki bir türlü istediğim saatte gelmez.. Genelde buçuklarda gelir bu araç. Ben dersten çıkarım saat 29 geçe durağa varırım geçmiştir... Ama ben Mekiği beklerken o hep geç gelir.. Bazen 40 geçe bazen ise 45 geçe anca binerim..

Aslında o kadar geç geleceğini bilsem belki binmem ama kim bilir mekik ne zaman gelir... :D
Resim

Kullanıcı avatarı
MTUĞRUL
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Mesaj gönderen MTUĞRUL »

walla komik bölümüne koysanız da olurdu abi warya çok güzel bi EFSANe hoş MEKİK...GÜZEL YA ÜNİVERSİTE ORTAMI.. :lol: