Mekik
-
- Kurucu Yetkili
Mekik
arkadaşlar geçenlerde samsuna gittim ve de mekiğin yazında çalıştğını gördüm artık kimi taşıyosa

ve ayrıca bazılarından duyduğum 2 tane mekik var rivayetlerini doğrulayan bir fotoğraf işte, öğrencilik hayatınızda bir daha zor görebileceğiniz bir sahne

ve ayrıca bazılarından duyduğum 2 tane mekik var rivayetlerini doğrulayan bir fotoğraf işte, öğrencilik hayatınızda bir daha zor görebileceğiniz bir sahne

-
- Kurucu Yetkili
- medcezir85
- Bağımlı Üye
Arkadaşlar Mekik dokuma sırasında atkı ipliğinin çözgü ipliğinin arasına girmesini sağlayan 20 - 40 cm arası bir alettir .Mekik dokuma makinesinde vuruş sistemiyle kareket eder . yeni üretilen tekstil makinelerinde bunlar kullanılmamaktadır . ( ne alaaka bende bilmiyorum ) Bu sizin otobüzde okul ile çarşı arasını dokuduğundan dır heralde zuhaHAHAHAHAHAHAAAA
- gamze05_bote
- Aktif Üye
- CaTaFaLQuE
- Forum iğrenci
Mekik öyle bir araçtır ki bir türlü istediğim saatte gelmez.. Genelde buçuklarda gelir bu araç. Ben dersten çıkarım saat 29 geçe durağa varırım geçmiştir... Ama ben Mekiği beklerken o hep geç gelir.. Bazen 40 geçe bazen ise 45 geçe anca binerim..
Aslında o kadar geç geleceğini bilsem belki binmem ama kim bilir mekik ne zaman gelir... :D
Aslında o kadar geç geleceğini bilsem belki binmem ama kim bilir mekik ne zaman gelir... :D