REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
serooo sakın yemelerine izin verme yada oturtup karsına anlat içinde boyar madde,tutkal ve diğer bazı zararlı maddeler varr oldukca sakıncalı
hatta uydurnadan bir hikeye bile anlatabilirsin zamannında cocugun biri yemiş......... hastalanmış diye etkili olur ama sakın fazla abartmaa he he
nazzz...........
anlattım direk onu yiyen birinin öldüğünü söyledim..... gelin size gösterim dedim :haha: parçalanmış bir bebek cesedi gösterdim korktular sonra eğer yerlerse ayrıyeten pişiriliceklerini de anlattım :haha: :haha: çok koktularrrrrr :haha: :haha: :haha:
yuh yani sanaa allah senden korusun e bari bu kadar sey annatmışken cocukları bide psikoloğa götür bu hikayeden sonra ihtiyacları vardır herhaldee
hani bi laf varyaa: VUR DEDİK ÖLDÜRDÜNNN..... SAKA YAPTIN DEMİİİ????
NAZZZ.........
hah şöle yaaa valla cocukjların can sağlığlından süphe etti,m hee(saka saka)
bu arada yiğenlerini komacan öp benm için yeni faaliyetler yolladım yasları uyuyor ise yaptırabilirsin..
nazzz........
he he serooo alemsin vallaaa.acaba içinde siddete meyilli bi tarafın varmııı??? saka saka ama işkence modu var onu senin için yollasam da şöle kendinde uygulasan hıı nasıl olarrrr???? he he heeeeeee
nazzz.....