REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
Bu bölümümüzde karakalem ve tual çalışmalarını, ünlü sanatçıların eserlerini, kendi yaptığınız resimlerinizi yani kısaca sanatsal değer taşıyan her türlü resimi paylaşabilirsiniz.
Cahit abi, bende fena resim çizmem aslında, sen bi ara gel ben resmini çizerim. Gerçi tüm çizimlerim Cin Ali serisinde karakter olacak cinsten ama olsun :D
aylika yazdı:GiudiZioSo.yetenek varsa devam ettirebilirsin..gerçekten çok mükemmeller şeyler ortaya çıkıyor.. ;)
yetenek eskisi gibi yok çünkü çok uzun zaman önce bıraktım simdi yeni yeni yapmaya başlıyorum ama çizim şeklimi değiştirdim şimdi manga-anima çizimleri yapıyorum(yapmaya çalışıyorum)..umarım bu sefer bırakmayacağım..
umarım ,eskisi gibi çizmeye başlarsın..ben de bi dönem ara vermiştim ama dayanamadım tekrar başladım ,isteyince oluyor..çizimlerini burda görmek isterim.. :slm: