işte benim kablumbammm.....
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye

Dikenüstünde'nin d.günümde hediye ettiği kablumba :) kendi kablumbamı kaybedince çok üzülmüştüm arkadaşım saolsun çok mutlu etti beni (: diğerleride Balık alcak onlarıda paylaşırım kısa zamanda insallah :heh:
çok şekerr yaaa minicik bişe burda yakınlastırılarak cekildi için büyük görünüo ;)
- Siyah Sandalye
- Kıdemli Üye

Ciddi çok şekermiş yaa... Dikkat et de bunu da kaybetme bakalım :D Bu arada diğerlerinin balık alacaklarından pek emin olma bence :D Gaza getirdin kızları ondan öyle dediler :haha:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye

Kaybetmem inşallah gezintiye filan cıkarmıcam bunu...Biri kesin alıcak da diğerlerinden bende emin değilim ama meloş vatoz alsa hepsine değer başka bişe istemem :haha: baktıkca onu hatırlarım :haha: :haha:
- efsu_esila
- Bağımlı Üye

Hayırlı olsun.:D Bizde iki arkadaş almıştık.Kim daha iyi besleyecek diye de iddiaya bile girmiştik.Benimki 1 hafta onun ki ise yaklaşık 1,5 sene kadar yaşamıştı :((
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye

hadi ya çok üzüldüm basın saolsun :( ya benmkide erken ölürse :(( :(( :(( diğeri 2 sene kadar yaşamıştı sonra bahcede gezinti yaptırıyım dedim kaybettim :(( yaşamasını bilmek bile umut veriodu insana .. Ölmez insallah bu, büyütüp doğaya salıcam ölmesine dayanamam :( :huh:
- GiudiZioSo
- Fanatik Üye

yaa bende istiyorum ama çok tatlı (: ..
adı var mı?
adı var mı?
İlahi yaa kaplumbağayıda kaybeden ilk kez duydum hee.. :heh:
Ablacım benim arkadaşımdada iki tane var ama çok dikkatli ve güzel baktı şimdi kocaman oldular baya bi büyüdüler..
Kaybetmemen dileğiylee.. :lutfen:
Ablacım benim arkadaşımdada iki tane var ama çok dikkatli ve güzel baktı şimdi kocaman oldular baya bi büyüdüler..
- Hee-young Yoon
- Bağımlı Üye

Ooo cadı şükür gördük seninkini.. :) Sözde ilk yorumu ben yapacaktım ama kısmet değilmiş be arkadaşım.. Kusura bakma.. :(
Biz serviste konuşmuştuk, alabalık almaya karar verdi meloş sana.. :haha:
süpürgesiz_cadı yazdı:Kaybetmem inşallah gezintiye filan cıkarmıcam bunu...Biri kesin alıcak da diğerlerinden bende emin değilim ama meloş vatoz alsa hepsine değer başka bişe istemem :haha: baktıkca onu hatırlarım :haha: :haha:
Biz serviste konuşmuştuk, alabalık almaya karar verdi meloş sana.. :haha:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye

GiudiZioSo yazdı:yaa bende istiyorum ama çok tatlı (: ..
adı var mı?
GS Rh (+) yazdı:İlahi yaa kaplumbağayıda kaybeden ilk kez duydum hee.. :heh:
Evet adı var Dikenüstünde hediye ettikten sonra inşallah uzun süre yaşar dedi sonra ismi YAŞAR olsunmu dedi bende neden olmasın dedim :) İSmini YAŞAR koyduk.. diğerinin ismide Nazikti babam koymuştu onunkinide :((
GS Rh (+) evet biraz öyle oldu genelde hep öldüklerini duydum ama kendimde kaybettim işte oda hediyeydi işin kötü tarafı :( Amin inşallah ablacım kaybetmem bunuda umarın uzun ömürlü olur..
Hayırlısı Hee-Young Yoon kısmet :) valla meloş alabalıkmı alır sazanmı alır orasını bilemicemde alıcak sonuçta tek bildiğim o :D hem alabalık anca doldurur akvaryumumu alsın alsın :D
- dikenüstünde
- Süper Yetkili

Yaa bu benim baş parmağım kadardı kocaman görünüyor.
Balıkların da geldi :D
İnşallah kayıp balık ve kaplumbağa olmazlar :haha:
Balıkların da geldi :D
İnşallah kayıp balık ve kaplumbağa olmazlar :haha: