Usttekı uyeye (kuru) ıftıra at...
- Hee-young Yoon
- Bağımlı Üye
Müneccim değilde şomağızlı olduğumu söylerler... :haha:
GS Rh (+), topuklu ayakkabı giymekten nefret ettiği halde boyunun kısalığını saklamak için giyermiş.. :heh:
GS Rh (+), topuklu ayakkabı giymekten nefret ettiği halde boyunun kısalığını saklamak için giyermiş.. :heh:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye
Hee-Young Yoon çok etcil birisi gecenlerde tutturdu inek istiyorum diye yaylaya götürmek zorunda kaldık sussun artık diye 1 kilo eti tek başına yedi :haha: :haha:
Hee-young Yoon yazdı:Müneccim değilde şomağızlı olduğumu söylerler... :haha:
Yok bu sefer tuturamadın canım boyum gayet yerinde.. :heh:
Ayrıca ben düz ayakkabıyla çok savruk yürürüm topukluyla gayet rahat emin düzgün yürürüm yarım topukta sevmem yüksek topukla çok daha rahatım... =D>
süpürgesiz_cadı....
Duydum ki unutmuşsun..???
Sevgiline yazdığın hakaret dolu mektupları vermeyii..!!!
:oley: :oley: :oley:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye
GS Rh (+) yazdı:süpürgesiz_cadı....
GS RH (+) o mektupları sen verecektin ama FB Rh(+) dan çok korktuğun için hala yastığının altında saklıyormuşun :hayiir:
süpürgesiz_cadı....
Yok ablacım ama benim ona yazdığım çantalar dolusu aşk mektupları var..
Hatta biz onla çıkmaya başladığımız ilk günden evlendiğimiz güne kadar olan bir günlüğüm var hergün yaşananlar ve attığı tüm msj lar bile günü gününe yazılı...
(Delilik bu belki ama güzel anı yaa tavsiye ederim herkeze..)
süpürgesiz_cadı:
Çok pisikopatmış kızdımı kırmadık birşey kalmazmış etrafta.. :heh:
Hatta biz onla çıkmaya başladığımız ilk günden evlendiğimiz güne kadar olan bir günlüğüm var hergün yaşananlar ve attığı tüm msj lar bile günü gününe yazılı...
süpürgesiz_cadı:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye
GS Rh (+) yazdı:süpürgesiz_cadı....
süpürgesiz_cadı:
Çıktığım birisi olursa yapmamazlık yapmam :haha: :haha:
iftira değil gercek sinirlenince kırıyom en son annemin en cok sevdiği kocaman meyva tabağını fırlatmıstım sinirden sonunu siz düşünün :heh:
GS Rh (+) eşine yazdığı mektupları eşinin zoruyla saklıyormuş değilse hiç önemli değilmiş onun için, bi ara öyle demişti bana :D
- Hee-young Yoon
- Bağımlı Üye
süpürgesiz_cadı yazdı:Hee-Young Yoon çok etcil birisi gecenlerde tutturdu inek istiyorum diye yaylaya götürmek zorunda kaldık sussun artık diye 1 kilo eti tek başına yedi :haha: :haha:
:yuh: Yuh!! Bana böyle iftira atılır mı ya? :hayiir:
Süpürgesiz cadı hayvanat bahçesine gittiği zaman (lamaları çok sevdiği için) hemen lamaların yanına gider onlar yapıyor diye herkese tükürmeye çalışırmış, hatta bunun için bir adamdan dayak yemiş.. :haha:
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye
Hee-young Yoon yazdı:süpürgesiz_cadı yazdı:Hee-Young Yoon çok etcil birisi gecenlerde tutturdu inek istiyorum diye yaylaya götürmek zorunda kaldık sussun artık diye 1 kilo eti tek başına yedi :haha: :haha:
:yuh: Yuh!! Bana böyle iftira atılır mı ya? :hayiir:
Süpürgesiz cadı hayvanat bahçesine gittiği zaman (lamaları çok sevdiği için) hemen lamaların yanına gider onlar yapıyor diye herkese tükürmeye çalışırmış, hatta bunun için bir adamdan dayak yemiş.. :haha:
lama ne ya :D biraz fazla iftira atmışın ama hee..
Hee-young Yoon ablasınıhiç çekemior... ablasna alınan yeni eşyaları saklaıp, kaybettin işte deip bide hesap soruomuş.
- Siyah Sandalye
- Kıdemli Üye
süpürgesiz_cadı yazdı: Hee-young Yoon ablasınıhiç çekemior... ablasna alınan yeni eşyaları saklaıp, kaybettin işte deip bide hesap soruomuş.
Eveeet :D
süpürgesiz_cadı evde hergün bağıra bağıra türkü söylüyormuş. (Sesi de bi kötü bi kötü ki sormayın.) Babası bi gün dayanamamış atmış bunu dışarıya. Sağolsun komşular acımışlarda eve almışlar tabi türkü söylememesi kaydıyla! :haha: