Köstebek Forum Üyeleri Aynı Evde Kalırsa
- swashbuckler
- Kıdemli Üye
Gerçekten güzel bi çalışma olmuş. Forumda iyi geçindiğimize göre gerçek hayatta da sorunsuz yaşayabilirdik heralde.
Bu arada bazı yerlerde ayrıntıları çok güzel yakalamışsın. ( Mesela Metin'i Metin'im demem gibi) :D
Biri kafama sert bi cisimle mi vurdu da ben aşağıdaki cümleyi kurdum onu anlayamadım açıkcası... :D
Bu arada bazı yerlerde ayrıntıları çok güzel yakalamışsın. ( Mesela Metin'i Metin'im demem gibi) :D
Biri kafama sert bi cisimle mi vurdu da ben aşağıdaki cümleyi kurdum onu anlayamadım açıkcası... :D
ShiftlesS yazdı:
VSaBaH: Ooo Rahime, Erat, Yel Değirmeni:) Hoşgeldiniz Ay çok mutlu oldum sizi gördüğüme:D

Niye öle bi cümle kurmazmısın ??
ShiftlesS yazdı:Niye öle bi cümle kurmazmısın ??
Sen söyle sence kurar mıyım? :tuh:

Tamam kurmazsın sakin ol :D
gerçekten emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.. emeğine ve yüreğine sağlık güldürdün bizi valla ..100 KFL
çok güzel bir paylaşım olmuş
çok güzel bir paylaşım olmuş
Gülsürdüysem ne mutlu bana(:FB Rh (+) yazdı:gerçekten emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.. emeğine ve yüreğine sağlık güldürdün bizi valla ..100 KFL
Teşekkürler KFL için
- HayLaz_EjDer54
- Süper Yetkili
ShiftlesS yazdı:Ne sabırsızsınız:DAslı abla bidaha böle bişey yaparsan benide eklermisin :?:
Ceren , Said teşekkürler:)
:D :D :D
Valla tek kelime ile mükemmel olmuş nerden buldun nerden tasarladın bilemiyorum ama hakikaten çok güldüm.. :haha: :haha: :haha:
Devamını Nerde... :neee: Hemen Yap Aşşşşlii Şunu :heh: Sanki Dizi Herbölümü Ayrı Macera :D