Türkiye'nin En Kapsamlı Oyun Forum'u
Sanırım daha o kadar kapsamlı değil :D
göKhan. yazdı:Sanırım daha o kadar kapsamlı değil :D
Çok rahat kullanılır bu tür sloganlar ama kullananlar değil kullanmayanlar en büyüktür. Çünkü en büyük olanlar en büyüğüz diye reklam etmezler kendilerini... Gerek yoktur zaten...

Hoyt be :D Ne güzel konuşmuşun Volkan :D
ShiftlesS yazdı:Hoyt be :D Ne güzel konuşmuşun Volkan :D
Çok güzel konuşan da çok güzel konuştum demez başkaları çok güzel konuştuğunu söylemişse teşekkür eder geçer...
Teşekkürler :D

:D Volkan sınırları zorluyosun :nanik:VSaBaH yazdı: Çok güzel konuşan da çok güzel konuştum demez başkaları çok güzel konuştuğunu söylemişse teşekkür eder geçer...
Alışkın değiliz biz bu laflara :D
ShiftlesS yazdı::D Volkan sınırları zorluyosun :nanik:VSaBaH yazdı: Çok güzel konuşan da çok güzel konuştum demez başkaları çok güzel konuştuğunu söylemişse teşekkür eder geçer...
Alışkın değiliz biz bu laflara :D
:nanik2:

Biraz tecrübe tabi, Görmüş geçirmiş adam gelmiş 50 yaşına alış alış :heh:
Köstebek forumun sloganını yeni duyuyor heralde Volkan abimiz "Sanal Alem Bizden Sorulur" Gerçi gelseler ben,Volkan bey :), aŞŞli hanıma sorsalar bilmeyeceğimiz bi soru yoktur gerçide :nanik2:
Köstebek forumun sloganını yeni duyuyor heralde Volkan abimiz "Sanal Alem Bizden Sorulur" Gerçi gelseler ben,Volkan bey :), aŞŞli hanıma sorsalar bilmeyeceğimiz bi soru yoktur gerçide :nanik2:
göKhan. yazdı:Biraz tecrübe tabi, Görmüş geçirmiş adam gelmiş 50 yaşına alış alış :heh:
50 yaşına gelmiş derken? Gökhancım görmeyeli unutmuşsun beni galiba. Hatırlatırım hala askerdeyim :) Doğum yılım da 1987 ve biz 2010 yılındayız. Şuan ki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül :D
Sloganımız ve maskotumuz çok orjinaldir. Kimseden taklit edilmemiştir. Nereden biliyorum çünkü kendim uydurdum :D

Bak yaşlanıyor kendini hala Askerde sanıyor 1, Şakadan Anlamıyor 2 garibim. :dayak:
Kesinlikle inandım 30 sene öncesi böyle bi slogan bulunamazdı.
Tartışma
Köstebek Forum markamıdır, Marka olmalımıdır ?
Marka kaydı yaptıralım :D
Kesinlikle inandım 30 sene öncesi böyle bi slogan bulunamazdı.
Tartışma
Köstebek Forum markamıdır, Marka olmalımıdır ?
Marka kaydı yaptıralım :D