REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
Bu tip resimlerin adı ne ve nasıl yapılıyor,bilgisi olan yazabilir mi acabaa ?? Yani kenarları ayrıntıyla kesilmiş gibi..Çok merak ediyorum gerçekten...Bu resim çeşitlerini yapabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirimm :lutfen:
PS CS5 indirirseniz uğraştıran bi yöntem var Control ve + tuşuna basıp arkaplana yakınlaşın sonra "W" ile silmek istediğiniz yerleri tıklayın ne kadar hassas giderseniz o kadar düzgün olur. seçtikten sonra "Delete" tuşuyla silin ve istediğinizi yapın arkaplana :hıh:
göKhan. yazdı:Varsa resim at halledelim :D özelse öğrenmen gerekicek malesef.. =D>
Zahmet olmazsa 2 resim atıcam.Onları halledersen sevinirim :oops: Hemde çok sevinirim. :hoba: Şimdiden çok teşekkür ederim. (=
Bunun dışında ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.PS'yi bu aralar yüklemeye çalıştım ama olmadı.Herhalde yüklemekle olmuyor.Satın almak falan lazım.. :hmm: