Çin telefonlarının IMEI'sini değiştirmek [MTK IMEI Changer]

Cep telefonu ile ilgili herşey...
Kullanıcı avatarı
labar
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen labar »

Teşekkürler
Eliniz ağlık

Kullanıcı avatarı
yorgun
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen yorgun »

saol =D>

Kullanıcı avatarı
zege80
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen zege80 »

Teşekkürler
Eliniz sağlık

Kullanıcı avatarı
alien_26
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen alien_26 »

arkadaşlar ben biraz pc bilirim bu işi çözdüm eger kafası karışan varsa yardım edebilirim

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

alien_26 yazdı:arkadaşlar ben biraz pc bilirim bu işi çözdüm eger kafası karışan varsa yardım edebilirim

Çok makbule geçer arkadaşım... Ben de zamanında yapmıştım ama bilgilerim tam güncel değil. Başlığa abone olur, gelen mesajlara yardım edebilirsen forumca minnettar oluruz sana :)
Resim

Kullanıcı avatarı
gisaaa
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen gisaaa »

usta soylenenleri aynen yapıyorum ve imei kodunu giriyorum ama en son time out diyor değişim yapmıyor :(( sebebi ne acaba

Kullanıcı avatarı
buzzycarl
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen buzzycarl »

hocam bu apple peel icin yapilabilir miyiz merak ediyorum cunku bunlarda imei nosu gelmiyor ve cin mali zaten itouch'i telefona donusturen alet yardimci olursaniz seviniirm

Kullanıcı avatarı
agenor
Acemi Üye
Acemi Üye

Mesaj gönderen agenor »

Tüm arkadaşlara merhaba,
Mesajı oluşturan arkadaş galiba askerdeymiş, Hayırlı teskereler dilerim.
Ben programı burada anlatılan tüm yazıları okuyarak çalıştırdım ve 1 / 2 sim deki imei leri değiştirdim.
SUCCESS yazısını gördüm ve telefondan değiştirilmiş imeileri kontrol ederek çalıştığına şahit oldum. Aramalara kapalı telefonum tekrar aramalara açıldı.
Tek şüpheli durum; programın 14 rakam kabul etmesi ancak bizim cihazların 15 sayı ile çalışması. Ben 14 rakam yazdım, sondaki sayıyı yazamadım ama telefon kabul etti, bakalım türksel / telsim kabul edecekmi, bunuda önümüzdeki günlerde göreceğim. Sorun yaşarsam buradan bildiririm sizlere.

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

gisaaa yazdı:usta soylenenleri aynen yapıyorum ve imei kodunu giriyorum ama en son time out diyor değişim yapmıyor :(( sebebi ne acaba

Çin telefonu olduğuna emin misin arkadaşım telefonunun?
Eğer öyleyse modeli nedir?

buzzycarl yazdı:hocam bu apple peel icin yapilabilir miyiz merak ediyorum cunku bunlarda imei nosu gelmiyor ve cin mali zaten itouch'i telefona donusturen alet yardimci olursaniz seviniirm

Apple Peel'lerde işe yarayacağını hiç sanmıyorum arkadaşım ama ararsan bulabilirsin...
Resim

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

agenor yazdı:Tüm arkadaşlara merhaba,
Mesajı oluşturan arkadaş galiba askerdeymiş, Hayırlı teskereler dilerim.
Ben programı burada anlatılan tüm yazıları okuyarak çalıştırdım ve 1 / 2 sim deki imei leri değiştirdim.
SUCCESS yazısını gördüm ve telefondan değiştirilmiş imeileri kontrol ederek çalıştığına şahit oldum. Aramalara kapalı telefonum tekrar aramalara açıldı.
Tek şüpheli durum; programın 14 rakam kabul etmesi ancak bizim cihazların 15 sayı ile çalışması. Ben 14 rakam yazdım, sondaki sayıyı yazamadım ama telefon kabul etti, bakalım türksel / telsim kabul edecekmi, bunuda önümüzdeki günlerde göreceğim. Sorun yaşarsam buradan bildiririm sizlere.

Sorun çıkarmaz arkadaşım merak etme... Yeter ki kaçak IMEI'lere rast gelmeyesin. Yoksa hiçbir şey olmaz. Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben döndüm askerden :D
Resim