Konyadan birkaç manzara [kendi çekimlerim]
Konyadan birkaç manzara [kendi çekimlerim]
anladığım kadarıyla konyalı bu sitede çok.ben aslen konyalı değilim ama konyayı çok severim.ve bugünde burda hava çok güzel .bir kaç resim çekip sizinle paylaşayım dedim.çok fazla artistiki fotoğraf değiller ama olsun.
işte bir demet konya......

işte bir demet konya......

burası selçuklu.tranvay hesabıyla köy hizmetleri durağı.7 katlı apartmanımızın en üst katından (yani bizim evden :D )çekildi.2. resimdeki ufukta görülen yerler afrayla kulesitenin binaları...
bizim kavşakta pek öyle trafik olmaz zaten .burası çok güzel ve sakin bir yer.
en sondaki resimde kampüse bakıyor....
bu şehri seviyorum
bizim kavşakta pek öyle trafik olmaz zaten .burası çok güzel ve sakin bir yer.
en sondaki resimde kampüse bakıyor....
bu şehri seviyorum
- furkan_turker
- Acemi Üye
Of da benim memleketim Konya da benim memleketim Anadolu'nun heryeri benim memleketim eminim ki hepsinin de kendini göre güzellikleri var ...
Biz Konya'da yaşadık oraya gönül verdik oranın ekmeğini yedik orası bize güzel geliyor.Trabzon 'a gittim gerçekten güzel bir şehir..
HERKES GÖRSÜN ANADOLUMUZ NE KADAR GÜZEL !!!
Biz Konya'da yaşadık oraya gönül verdik oranın ekmeğini yedik orası bize güzel geliyor.Trabzon 'a gittim gerçekten güzel bir şehir..
furkan_turker biz Konyamizi forumda tanittik istersen sen de Of'u forumumuzda tanıtabilirsin.la sen daha ofu gormediğin belli ofu gorsen turkiye de baska sehir yok dersin dostum
ama yıne de tebrikler guzel fotolar çekmişin eğer ofu merak adiyorsan da oflular.com agir de resimlerle ofu gor
sonra deme ki ofu gormedım
HERKES GÖRSÜN ANADOLUMUZ NE KADAR GÜZEL !!!