CevirmenAriyorum.com-Çevirmenlerin Buluşma Noktası
- cevirmen2009
- Acemi Üye
CevirmenAriyorum.com-Çevirmenlerin Buluşma Noktası
Müşterileri çevirmenlerle buluşturmak amacıyla kurulmuş, son derece etkin ve dinamik altyapıya sahip web sitesi CevirmenAriyorum.com sayesinde artık çeviri işlerinizi halletmek çok kolay. CevirmenAriyorum.com’da;
• Yalnızca basılı olmayan, elektronik dökümanların çevirileri yapılır,
• Gruplandırılmış dünya dilleri, çeviri süresi ve sayfa sayısı kriterlerine göre ücretlendirme yapılır,
• Çeviri ücretlendirmesi otomatik olarak yapılır,
• Çeviri ücretleri oldukça hesaplıdır, çevirmenler ekstra indirim oranları belirleyebilirler,
• Çevirmenlerin profil oluşturmaları ve müşterilerin bu profilleri görmeleri sağlanır,
• Müşterilerin çevirmenler hakkında yorum yazmaları ve puan vermeleri, böylece müşterilerin çevirmen seçiminde yorumları okuyarak fikir edinmeleri sağlanır,
• Müşteri, kontrol panelini kullanarak çeviri projelerini görme, çevirmenle mesajlaşma, çeviri durumunu takip etme gibi birçok işleme erişim sağlar.
CevirmenAriyorum.com'da üyelik tamamen ücretsizdir. Hemen üye olun!
CevirmenAriyorum.com – Online Çeviri Konusunda Güvenilir İsim
• Yalnızca basılı olmayan, elektronik dökümanların çevirileri yapılır,
• Gruplandırılmış dünya dilleri, çeviri süresi ve sayfa sayısı kriterlerine göre ücretlendirme yapılır,
• Çeviri ücretlendirmesi otomatik olarak yapılır,
• Çeviri ücretleri oldukça hesaplıdır, çevirmenler ekstra indirim oranları belirleyebilirler,
• Çevirmenlerin profil oluşturmaları ve müşterilerin bu profilleri görmeleri sağlanır,
• Müşterilerin çevirmenler hakkında yorum yazmaları ve puan vermeleri, böylece müşterilerin çevirmen seçiminde yorumları okuyarak fikir edinmeleri sağlanır,
• Müşteri, kontrol panelini kullanarak çeviri projelerini görme, çevirmenle mesajlaşma, çeviri durumunu takip etme gibi birçok işleme erişim sağlar.
CevirmenAriyorum.com'da üyelik tamamen ücretsizdir. Hemen üye olun!
CevirmenAriyorum.com – Online Çeviri Konusunda Güvenilir İsim