Hayırlı Ramazanlar Az Kaldı Ama Hayırlı Bayramlarda Geçerli

İslam dinimiz ve insanlık hakkında görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
sanxx
Süper Yetkili
Süper Yetkili

Mesaj gönderen sanxx »

Hayırlı Ramazanlar Müslüman Kardeşlerim Az Kaldı Ama Hayırlı Bayramlarda Geçerli .
Fotarafımı Beğendizinmi?
Özür Dilerim Ben Sadece Ramazınını Kutlamak İstemiştim Ama Olamaycaksam Sadece Üzülürüm :(
Hiperaktif'im Ve Dikkat Eksikliğim Var Bunun İçin İlaç Kulanıyorum :( Kesşke Hiperaktif Olmasam :( .
En son sanxx tarafından 25 Ağu 2011 [ 13:19 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

Kardeş sırf mesaj sayını arttırmak için mesaj yazma lütfen. Çok gereksiz mesaj yapıyorsun bilgin olsun. Bu yetkili olmanda maalesef büyük bir dezavantaj...

Umarım düzelir durumun.
Resim

Kullanıcı avatarı
sanxx
Süper Yetkili
Süper Yetkili

Mesaj gönderen sanxx »

Özür Dilerim Ben Sadece Ramazınını Kutlamak İstemiştim Ama Olamaycaksam Sadece Üzülürüm
Hiperaktif'im Ve Dikkat Eksikliğim Var Bunun İçin İlaç Kulanıyorum Kesşke Hiperaktif Olmasam . Düzenleyerek Gönderdim Ama Sanırım Görmediniz :( Ve Normalde Çok Konuşkanımdır :( Olamama İhtamlim Yüksekse Lütfen Paylaşmayın Dün Oruçluyudum Ve Açıklanır Diye Falan Sadece 5 Saat Zor Uyumuşumdur .

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Mesaj gönderen VSaBaH »

sanxx yazdı:Özür Dilerim Ben Sadece Ramazınını Kutlamak İstemiştim Ama Olamaycaksam Sadece Üzülürüm
Hiperaktif'im Ve Dikkat Eksikliğim Var Bunun İçin İlaç Kulanıyorum Kesşke Hiperaktif Olmasam . Düzenleyerek Gönderdim Ama Sanırım Görmediniz :( Ve Normalde Çok Konuşkanımdır :( Olamama İhtamlim Yüksekse Lütfen Paylaşmayın Dün Oruçluyudum Ve Açıklanır Diye Falan Sadece 5 Saat Zor Uyumuşumdur .

Kardeş durumun için üzgünüm. İyi niyetini anlıyorum ancak biz de forumun düzenini kontrol etmek zorundayız.
Resim

Kullanıcı avatarı
sanxx
Süper Yetkili
Süper Yetkili

Mesaj gönderen sanxx »

Konu Boş Yere Yer Kaplıyor Kilit Pls.

Kilitli