REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
Ben zaten forumun anasayfasını güzelleştirmek için çalışmalar yapıyorum.. Yakında görürsünüz.. Bu radyo işi benim de kafama yattı aslında....sağol hcetin1987 ;-)
radyodan çok kayıtlı yada mp3 leri oynatalım ve ben bunu istiorum çünki dinlediği her müziğe hayran olduğum biri war amsy onun bu işi yapacağını düşünüorum onun arşivinin üstüne arşiv tanımıom + zati web masterlik de yapıo onun içinde hem değişiklil olur hemde foruma katkısı olur
mythbuster yazdı:radyodan çok kayıtlı yada mp3 leri oynatalım ve ben bunu istiorum çünki dinlediği her müziğe hayran olduğum biri war amsy onun bu işi yapacağını düşünüorum onun arşivinin üstüne arşiv tanımıom + zati web masterlik de yapıo onun içinde hem değişiklil olur hemde foruma katkısı olur
iyide güzel insan mythbuster, benim arşivi nasıl burada yayınlayabilirim ki...benim bildiğim bir radyo scripti vardı alman bir sitenin ... sen ne dinlerken, başkasının onu dinleyebileceği...onun haricinde ne yapabilirim bilmem...
yok varsa öle bildiğiniz bir dj scripti paylaşın yapayım...
bence çok iyi olurdu bi düşünülsün derim.bence radyo kullanılsın çünkü kayıtlı mp3 vs kullanılırsa herkesin beklentisi karşılanmaz gibi gelio bi kişiye baglı olmamalı
Kenshin Himura yazdı:bence çok iyi olurdu bi düşünülsün derim.bence radyo kullanılsın çünkü kayıtlı mp3 vs kullanılırsa herkesin beklentisi karşılanmaz gibi gelio bi kişiye baglı olmamalı
Çok haklısın.. Ya ben aslında buldum birşeyler ama çok ufak bir sorun var onu halledemiyorum.. bir hallediyim var ya süper olacak...