REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
Yukarıda ki duvar kağıtlarının hepsini tek seferde indirmek için tıklayınız. (dosya boyutu 14mb)
Masaüstünüzün daha da şık bir görünüm kazanması için, programlar bölümünde paylaştığım ''Windows Vista Tema'sı Download (yeni versiyon)'' başlığı altındaki windows vista temasını indirmeniz yeterli. Yukarıdaki duvar kağıtları ile bu windows teması mükemmel uyum sağlamaktadır.
En son MaviGitar tarafından 26 Mar 2007 [ 00:28 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
ne demek bişey değil. ;) ama şunu söylemek istiyorum.. çok özenerek başlıklar açıyorum ne yazık ki bir çok kere bakıldığı halde hiç cevap yazılmıyor üzüyor beni. olsun genede canınız sağolsun ;)
Haklısın MaviGitar açtığın başlıklar çok özenli ve çok güzel ;)
Vakit buldukça yorum yapmaya çalışıyorum..Paylaşımlarının devamını bekliyoruz emeğine sağlık gerçekten çok güzel =D> =D>
Ç.Ö.K yazdı:kardeş sen msjlara deil gösterilme sayısına bak ;)
olsun dostum. en azından bi resim beğenipte bilgisayarına kopyalamış bile olsan bi teşekkür et bari. genelde bu hep önceden +rep vermeyi unutmayındı şimdi ben onuda istemiyorum bi teşekkür et. yeter :lol: :lol: ;)